Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen

ZEN-KI

Reiki & Meditatie

Ervaar ook een workshop bij ZEN-KI 

Heb jij nagedacht over wat jij echt zou willen? Wat voelt voor jou goed en fijn? Sta jij daar weleens bij stil? Bij welke gedachte of ideeën wordt jij blij, gelukkig, en voel je positieve energie door je heen stromen? Sta je wel eens echt stil bij jouw angsten, waar ben jij bang voor? Loop je er steeds voor weg? Misschien juist goed om eens stil te staan en te luisteren naar die angsten. Angsten belemmeren jou om je eigen dromen te verwezenlijken en door ze aan te gaan geeft het jou meer vrijheid. 

Voel jij ook je eigen grenzen aan en als jij ze aanvoelt wat doe je dan. Geef jij jezelf dan ook echt aandacht om meer ruimte te geven aan de stress en spanning die je dan voelt?

Misschien is het daarom voor jou het moment gekomen om meer begrip en vriendelijkheid naar jezelf te brengen. Juist door dit allemaal aan te gaan kun je terug naar je eigen basis, meer vertrouwen op jou gevoel en kom je juist in eigen vrouwelijke kracht te staan. Je zal veel meer zeker voelen en met meer rust in je hoofd kunnen leven.

Zien wie jij bent en vandaaruit echt jouw leven te gaan creëren. Het zal naast meer rust & balans je ook veel verder brengen. Brengen naar waar jij nu van droomt echt te gaan volgen.

In het najaar 2017 ga ik de volgende workshops geven met verschillende thema's die hierop aansluiten.

Workshop:

After summer Mindfull & Ontspanning

De afgelopen weken heb je een heerlijke vakantie gehad waarin je rust hebt kunnen nemen en voel jij daardoor ontspannen. Toch merk je dat zodra je weer thuis bent en de dagelijkse leven oppakt jij je toch weer onrustig gaat voelen. Je voelt de energie die je hebt opgedaan tijdens je vakantie weer uit je wegvloeien. Je merkt dat je weer sneller vermoeider voelt, het is weer druk in je hoofd. Je voelt zo langzaamaan weer spanning in je ontstaan.

Terwijl je juist het ontspannen gevoel van je vakantie vasthouden.

Tijdens deze workshop ga ik met behulp van Mindfulness en ontspanningsoefeningen je laten ervaren hoe je toch in je drukke leven meer ontspanning en rust bij jezelf kunt blijven vinden.

Mindfulness & Zachtheid zijn naar jezelf.

Hoe is jouw dagelijkse ritme en hoe ga je daarmee om? Herken jij het gevoel dat je loopt te rennen en te vliegen om alles in jouw leven op “rolletjes” te laten lopen? Je zit in een sneltrein, maar weet niet waar je kan uitstappen. Bang voor wat er kan gebeuren als je echt zou uitstappen? Daarom ga je juist nog harder werken om zo de “controle” te kunnen behouden. Je wilt eigenlijk rust, maar al die stemmetjes en gedachtes zeggen dat je niet mag opgeven en je meer en beter moet. Je bent zo streng naar jezelf en verwacht toch best veel. Ondertussen voel jij je moe en heb je allemaal lichamelijke klachten die je niet kunt plaatsen, je slaapt slecht en voelt je vaak niet blij. Uiteindelijk trekt er steeds energie uit je weg en raak je uitgeput. Ik kan daarover meepraten. Ik ben zo jarenlang geweest wat een paar jaar geleden tot een burn-out heeft geleid. Dat is uiteindelijk wat jou ook kan gebeuren als je zoveel eisen aan jezelf stelt.

Waarom leggen we de lat zo hoog voor onszelf? Niemand vraagt en verwacht het echt van jou. Je legt het jezelf op en die verwachting komt vaak echt vanuit jou zelf. Waarom doe jij jezelf dat aan? "Oh je mag niet kiezen voor jezelf omdat het egoïstisch zou zijn?" Aandacht geven aan jezelf wil niet zeggen dat je er niet meer voor anderen kan zijn. Juist als je ook aandacht en voor jezelf zorgt, heb je veel meer energie en voel jij je veel positiever. Daardoor kun je ook liefdevol en open naar anderen zijn. Ben jij liefdevol en opmerkzaam naar jezelf, zoals je wel naar anderen kunt zijn? Waarom zou jezelf niet de vraag stellen; hoe voel ik mij en hoe gaat het? Aan anderen mensen stel je ook die vragen, waarom niet naar jezelf? Het zou een mooie intentie zijn om meer mindfull te zijn naar jezelf.

Tijdens deze workshop staat aandacht met zachtheid naar jezelf centraal. Deze workshop zal je laten inzien hoe je meer rust en ontspanning kunt ervaren door vriendelijk naar jezelf te zijn. En dat het ook mag!

Workshop:

Hoe grenzen aanvoelen en ruimte geven aan jezelf

Stel jij jezelf weleens de vraag, wat is mijn grens? Stop jij echt wanneer je voelt dat het eigenlijk teveel wordt of ga je toch door? Neem jij ook die rust en doe je een stapje terug?

Hoe voelt het voor jou en welke signalen geeft jouw lichaam af? Ervaar je ook weleens vermoeidheid, pijnlijke of stramme spieren, hoofdpijn, je ademhaling die kort en snel is of klopt je hart onregelmatig?

Dit zijn al een aantal signalen bij stress en spanning die je kunt ervaren en voelen.

Vaak ben je als vrouw, zo geneigd om toch nog door te gaan. We staan er niet echt bij stil hoe belangrijk het is jezelf echt aan te voelen. We hebben onszelf aangeleerd om vanuit onze gedachtes te leven en niet meer vanuit ons gevoel. Juist die gedachtes, ons ego, onze innerlijke criticus die weet jou altijd weer te vertellen om toch maar door te gaan want anders ben je een zwakkeling.

Door jouw ego meer los te laten en aandacht naar jezelf te brengen, leer je echt te luisteren naar waar jij behoefte aan hebt en je te beschermen om niet over je eigen grenzen te gaan.

Het herkennen van die signalen die jouw lichaam aangeeft en daar ruimte aan te geven in het moment, gaan jouw helpen om jezelf beter te leren kennen. Zo zal je steeds inzichten krijgen hoe jij jouw leven met veel meer rust kan gaan leven. Te zien hoeveel je waard bent om goed voor jezelf te zorgen.

Hoe voel jij je op dit moment? Neem en gun jij jezelf die aandacht?

Tijdens deze workshop zal er veel aandacht zijn naar jezelf. Je gaat leren aanvoelen hoe het met je gaat, daarin inzicht krijgen en leren hoe te ontspannen. Met behulp van (mindfull) meditaties, visualisatie en lichte yogaoefeningen zullen wij dit gaan oefenen om zo veel sneller de signalen van stress aan te voelen en hoe je ermee om gaat.

Ervaar je ook dat je te vaak over je eigen grenzen gaat en daardoor veel spanning en stress hebt. Kom dan naar deze workshop. Je bent zeker welkom!

Workshop:

Durf in je eigen vrouwelijke kracht te staan!

Herken jij het ook dat je graag meer in je eigen vrouwelijke kracht zou willen staan. Dat je de laatste jaren steeds meer het gevoel hebt dat je wordt geleefd. Je vaak niet meer de dingen doet voor jezelf, maar gericht bent op wat anderen willen. Zou jij niet meer vanuit je eigen intuïtie en kracht willen leven? Door jezelf veel beter aan te voelen en daar meer ruimte aan te geven kun je meer je eigen keuzes gaan maken.

Niet je steeds laten afleiden door al die stemmetjes en gedachtes die je van alles willen vertellen; hoe je het moet doen en het steeds beter moet doen. Je laten leiden door je innerlijke criticus. 

Juist door echt opmerkzaam en bewust te zijn naar jezelf, kun je veel beter aanvoelen in wat wel en niet goed voor jou is.

Met behulp van verschillende meditaties, visualisaties en lichte yogaoefeningen die ik begeleid, gaan we daar op een liefdevolle manier naar kijken. Voelen en ervaren dat in jou zelf daar je eigen kracht ligt. Wie jij echt bent voelt en daarin ook jezelf kan vertrouwen. Te geloven in je eigen kracht, wat je zal sterken als vrouw, moeder, collega en vriendin.

“Durf in je eigen vrouwelijke kracht te staan” is een fijne en liefdevolle workshop waar jij daar echt aandacht aan jezelf mag geven. Je weer terugbrengt naar je eigen vrouwelijke kracht. Je zal met veel meer vriendelijkheid naar jezelf kunnen luisteren.

Je eigen eigenschappen die je niet mooi vindt juist gaan zien als mooie eigenschappen die ook heel belangrijk zijn voor. Jezelf in je geheel als mooi kunt ervaren. Zou jij dat weer willen, wees dan welkom bij deze workshop.

Tijdens deze workshops zal er veel aandacht zijn voor ontspanning met behulp van (mindfull) meditatie, visualisatie, lichte yoga en ontspanningsoefeningen.

Samen sluiten we de workshop af met een heerlijk kopje thee om eventueel met elkaar te delen.

Ervaring is niet nodig en de workshops is voor iedereen toegankelijk (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt). Wees welkom!

Wil je meer weten over mediteren? klik hierop

Workshops by ZEN-KI dit najaar 2017 

After Summer Mindfull & Ontspanning

datum: 3 september 2017

Tijd: 10.30 uur - 13.30 uur

Locatie:

Fit Leidsche Rijn

Musicallaan 13c

3542 ER Utrecht (Terwijde)

"Mindfulness & Zachtheid naar jezelf"

Datum: zondag 1 oktober 2017

Tijd: 10.30 uur - 13.30 uur

Locatie:

Fit Leidsche Rijn

Musicallaan 13c

3542 ER Utrecht (Terwijde)

Kosten: € 40,- 

"Mindfulness & jouw eigen grenzen aanvoelen"

Datum: zondag 12 november 2017

Tijd: 10.30 uur - 13.30 uur

Locatie:

Fit Leidsche Rijn

Musicallaan 13c

3543 ER Utrecht (Terwijde)

Kosten: € 40,- 

"Durf in je eigen vrouwelijke kracht te staan"

Datum: zondag 10 december 2017

Tijd: 10.30 uur - 13.30 uur

Locatie:

Fit Leidsche Rijn

Musicallaan 13c

3543 ER Utrecht (Terwijde)

Kosten: € 40,- 

Inschrijven en informatie opvragen kan via deze link

Ik wil graag een workshop ervaren!

"Door er meer voor jezelf te zijn,

is een weg naar meer ontspanning en zelfcompassie"