Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen

ZEN-KI

Reiki & Meditatie

Tijdens mijn opleidingen tot Reiki Practioner en Meditatiebegeleider werd ik me steeds bewuster hoe ik zo niet verbonden was met mezelf. De afgelopen jaren moest ik zoveel van mezelf, als moeder van 3 opgroeiende kinderen en een hectische baan op inkoop in de retailbranche, had ik echt weinig aandacht voor mezelf. Ik legde de lat heel hoog en moest perfect zijn in alles, zodat ik iedereen kon laten zien wat een super vrouw en moeder ik was. Ik was helemaal niet meer verbonden met mezelf en de zachtheid naar mezelf was heel ver te zoeken. Door Reiki & Meditatie heb ik geleerd even te stoppen en naar mijn basis terug te gaan met opmerkzaamheid.

Ik merk dat ik veel rustiger en meer verbonden ben met mezelf. Reiki & mediteren geeft mij ruimte, inzicht, openheid naar mezelf en ook naar anderen.

Met het opzetten van mijn praktijk ZEN-KI heb ik de mogelijkheid om anderen te leren en te laten ervaren een moment met jezelf en voor jezelf te zijn.

Ik hoop jullie te zien in mijn praktijk en mijn lessen!

Warme groet,

Natasja

"The only way out

is the only way in"

(Osho)